OHANAMI MAJLIS 2023

12 Mac 2023 I Taman Tasik Titiwangsa

MAJLIS menganjurkan picnic dengan tema Ohanami, meraikan budaya Jepun yang indah melihat bunga. Seronok melihat begitu ramai wajah yang dikenali, serta orang baru, berkumpul untuk menikmati picnic kali ini.

Majlis ini telah berlangsung dengan jayanya, dan kami ingin merakamkan ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang hadir. Kehadiran anda menjadikan acara ini lebih menyeronokkan dan bermakna.

Kami juga ingin merakamkan ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada Sakinah Sensei dan Osada Sensei dari JFKL, dan juga Hafiza Sensei atas perkongsian ilmu dan program yang dapat membantu semua Sensei pada majlis tersebut.

Kami juga ingin merakamkan penghargaan kepada penganjur, sukarelawan, dan penaja kami yang bertungkus lumus menjayakan majlis ini. Tanpa sokongan anda, ia tidak mungkin untuk mencipta pengalaman yang tidak dapat dilupakan dan menyeronokkan.

Pada masa akan datang, kami teruja untuk mengumumkan bahawa kami akan menganjurkan satu lagi acara perhimpunan dalam masa terdekat, dan kami berharap dapat melihat semua guru kami yang dikasihi di sana. Nantikan!

Sekali lagi, terima kasih kepada semua yang menyertai acara Ohanami. Kami berharap ia membawa kegembiraan kepada anda, dan kami tidak sabar untuk berjumpa dengan anda lagi tidak lama lagi.